OM LOUNGEPODDEN

processen BAKOM KULISSERNA?

En vanlig fråga brukar vara hur det går till bakom kulisserna. På vår Patreon-sida har poddens grundare, Taimaz Ghaffari, beskrivit det arbete som görs behind the scenes. Hela processen från att bjuda in gäster till att avsnittet publiceras för er kära lyssnare att höra. Vill du läsa mer om det kan du göra det genom att klicka här. Passa även på att stötta oss med en slant om du uppskattar kvalitén i vårt arbete!

OM TAIMAZ GHAFFARI

Taimaz Ghaffari har en lång och framgångsrik bakgrund inom marknadsföring och försäljning. Främst inom media och sportindustrin. Idag är han en geniunt nyfiken programledare för LoungePodden. Där söker han efter svaren på frågor rörande livets alla komplexiteter. Samtalen med några av Sveriges bästa och mest spännande gäster leder ofta till många nya insikter. Utöver LoungePodden driver Taimaz ett mediebolag som producerar podcasts för några av världens och Sveriges största bolag. Bland annat för företag och varumärken inom medie- och försäkringsbranschen. Han är också en uppskattad föreläsare. Föreläsningarna framförs med en hel del humor och är laddade med kunskap och nycklar inom de områden som ligger närmast hjärtat. Försäljning, marknadsföring, kommunikation och hur man lyckas med sitt personliga varumärke.

För förfrågningar om podcast-produktion för dig/ditt företag eller samarbeten med LoungePodden är du välkommen att maila till Taimaz direkt på (förnamn)@saleslounge.com

Connecta gärna i alla sociala kanaler!

VARFÖR LOUNGEpODDEN?

LoungePodden är Sveriges största lounge som gästas av landets främsta profiler. Vi hoppas på att kunna bilda och inspirera lyssnarna genom nyanserade samtal i ett längre format än de i traditionell media. I LoungePodden får ni hela historien, berättelsen “bakom” berättelsen, nyanserna i åsikten och humorn i seriositeten. Du kanske får den kunskapen du inte trodde att du visste att du behövde eller så får du den tankenöten som gör dig intressant i fikarummet. LoungePodden tar samtalet dit den behöver gå och är inte beroende av producenter eller manus. Det ger dig som lyssnare en genuin närhet till våra gäster. En ärlig och äkta tillgång till våra gästers kunskap, historier, åsikter, känsloregister och inspiration. Det skapar också en lättsam och mänsklig stämning trots vissa tunga samtalsämnen.

Ta av dig jackan, sätt dig bekvämt och häll upp din favoritdryck. Det här samtalet kommer pågå ett tag.

Vad tycker andra?

4.7/5

VAD LYSSNARNA SÄGER

Lyssnare

lyssnare

Lyssnare

Lyssnare

Lyssnare

Lyssnare

OM LOUNGEPODDEN.

LoungePodden är Sveriges största lounge som gästas av landets främsta profiler. Vi hoppas på att kunna bilda och inspirera lyssnarna genom nyanserade samtal i ett längre format än de i traditionell media. I LoungePodden får ni hela historien, berättelsen “bakom” berättelsen, nyanserna i åsikten och humorn i seriositeten. Du kanske får den kunskapen du inte trodde att du visste att du behövde eller så får du den tankenöten som gör dig intressant i fikarummet. LoungePodden tar samtalet dit den behöver gå och är inte beroende av producenter eller manus. Det ger dig som lyssnare en genuin närhet till våra gäster. En ärlig och äkta tillgång till våra gästers kunskap, historier, åsikter, känsloregister och inspiration. Det skapar också en lättsam och mänsklig stämning trots vissa tunga samtalsämnen. Vi hoppas du lyssnar, prenumererar och inte har bråttom. Ta av dig jackan, sätt dig bekvämt och häll upp din favoritdryck. Det här samtalet kommer pågå ett tag.

LYSSNA HÄR