#100 – Mille Beckman, Head of Digitalization, Telia: Hur bra får man ha det på jobbet?

Mille Beckman är digitaliseringsexpert, framtidsspanare, föreläsare och arbetar med digital transformation på arbetsplatser. Mille gästar loungen för att berätta hur stora som små bolag ställer om och blir digitala, på riktigt. Hur digitala är vi 2021, vad innebär arbete idag och hur bra får man egentligen ha det på jobbet? Vad är skillnaden mellan digitisering och digitalisering? Vilka är de vanliga misstagen i förändringsarbetet och hur gör man det bäst? Vad möjliggör en digitaliserad arbetsplats och vad innebär egentligen ”arbete” 2021? Mille pratar också till ledare och bolag som vill behålla sina stjärnkollegor som säger upp sig endast på grund av att de vill kunna styra över sin arbetsvardag. Utöver det pratar Mille om tekniknostalgi, digital kultur, påsar på huvudet, hur coronaåret har kick-startat förändringsarbetet och konkreta råd och tips om vart du kan börja. Oavsett om du är anställd, egen företagare eller ledare på en större organisation.

De flesta som byter arbetsplats eller väljer att starta eget bolag svarar ofta att de vill styra över sin egen tid, vara platsoberoende och arbeta med något meningsfullt. Tänk om du kunde göra det där du är idag? Det är nämligen det som digitalisering gör möjligt.

Missa inte samtalet där grymma Mille Beckman, Head of Digitalization and Change Management på Telia, ger oss den bästa starten på 2021 i det 100:e avsnittet av LoungePodden. En sorts Mille-stolpe skulle man kunna säga!

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21