#223 – Sanne Josefson, Modeentreprenör & Influencer: Folk förväntar sig att jag ska ta ställning i konflikter

Sanne Alexandra Josefson är modeentreprenör och influencer. Hon är grundare av klädvarumärket Sanne Alexandra och har varit i rampljuset sedan hon medverkade i realityserien “Playmakers” där man fick följa sex personer som flyttat utomlands med sina elithockeyspelande partners.

Idag driver hon sitt modebolag och sina sociala mediekanaler och inspirerar hundratusentals följare varje dag. 2022 när kriget i Ukraina bröt ut fick Sanne uppleva en kritikstorm för ett inlägg som inte landade väl. Det har satt sina spår i hur hon presenterar sig i sociala medier idag. Hur?
Vi pratar också om att lära känna sig själv, balansen mellan närvaro och ytlighet, förväntningar från fans, lyssnare och följare. Har man ett ansvar som influencer att ta ställning i politiska konflikter? Vi snackar också om livssituationen och vad Sanne vill göra med mer på sociala medier.

Det blev ett samtal jag uppskattade väldigt mycket med bästa Sanne Alexandra Josefson.

 

Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet, före alla andra och helt reklamfritt, behöver du bli betalande prenumerant på Patreon:

https://www.patreon.com/taimaz

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Du kan också ge stöd på Swish: 0761 401 401

Mer info på https://www.loungepodden.se

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Twitter: https://twitter.com/TaimazGhaffari

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A