#16 – Per Lange, Skandinaviens mest bokade föreläsare inom försäljning – Den nya metoden från USA som kan göra vem som helst till den bästa säljaren på företaget

I veckans avsnitt av LoungePodden gästar Per Lange oss, en av Sveriges absolut främsta föreläsare och experter inom försäljning.

Per Lange gästar loungen för att prata försäljning. I veckans avsnitt fokuserar Taimaz och Per mycket på trenderna inom försäljning och den nya banbrytande metoden från USA. Metoden baserar sig på forskning och är en nyckel till framgångsrik försäljning enligt grundarna. En metod som gör det möjligt för vem som helst att bli den bästa säljaren på företaget bara inom några dagar.  Genom att identifiera kundens drivkrafter och använda sig av kundempati kan vem som helst sälja vad som helst. Lange spår framtiden för komplex försäljning och om komplexa säljtjänster kommer finnas kvar. Per, med kollegor, är i startgroparna för att automatisera säljrollen och förändra den så som vi tänker på den idag.

Vem är Per Lange?

Per Lange är en av Skandinaviens mest bokade föreläsare inom sälj. Per har personligen tränat över 20 000 personer och chefer, föreläst för hundra-tusentals människor över hela världen. Nyligen höll Per en föreläsning för Googles huvudkvarter i Mountain View och fick omdömet: “The speech was extremely well received. The most effective  salestraining we’ve been through.”Förutom föreläsningar så driver Per Lange ett stort antal innovation och banbrytande säljutvecklingsprojekt. Per Lange är också författare och belönades 2016 med Barnradions romanpris. Idag gästar han podden för att prata om banbrytande forskning kring hur man kan förstå kundernas drivkrafter och bli framgångsrik.

I avsnittet med Per Lange

  • Försäljningsyrkets framtid
  • Kundempati
  • Hur får man fram drivkrafterna hos kunder?
  • Skillnaden mellan behov och drivkrafter
  • Automatisering av komplexa säljtjänster
  • Säljbottar

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

 

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21