#169 – Christoffer Nordenrot & Crazy Pictures Albin Pettersson: UFO Sweden

Christoffer Nordenrot är skådespelare och Albin Pettersson en av filmskaparna i det hyllade produktionsbolaget och filmkollektivet Crazy Pictures. Crazy Pictures är aktuella med guldbaggenominerade storfilmen UFO Sweden som har biopremiär på juldagen!

Crazy Pictures och Christoffer har samarbetat i många år och gjort titlar som “Den blomstertid nu kommer” som också blev guldbaggenominerad och har sålts till över 100 länder. Christoffer har också en mindre roll i nya UFO Sweden. Men alltiing började för över 10 år sedan när filmkollektivet, Christoffer och skådiskollegan Magnus Sundberg gick ihop för att skapa Kortfilms-serien “Poesi för fiskar” med klassiker som Vaskkampen, Nakenlekar, Övertidskrig och De Arbetslösa. Serien blev snabbt internetkultur som inspirerar unga Youtubers än idag. Christoffer är dessutom aktuell i årets Julkalender och årets stora Netflixserie Clark.

De två talangfulla kreatörerna gästar loungen för att prata om hur man googlar sig till kunskap om skådespeleri och specialeffekter, processen bakom UFO Sweden, humor och drama, entreprenörskapet bakom filmskapande, att skapa konst som man själv älskar och att dö innan man når en slutsats.

Årets juligaste avsnitt med superhärliga Christoffer Nordenrot och Crazy Pictures Albin Pettersson!

Posei För Fiskar: https://www.youtube.com/playlist?list=PL62C21479578B2939

Gillar du LoungePodden?

Stötta gärna på Patreon:

https://www.patreon.com/taimaz

Swish: 0761 401 401

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Mer info på https://www.loungepodden.se

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A