#179 – 23 tips för 2023: Struktur, Fokus & Automatisering – David Stiernholm

David Stiernholm som är Sveriges bästa, första och enda struktör. Han är expert inom personlig struktur, effektivitet, fokus och automatisering. David utbildar årligen tusentals individer och organisationer att nå sina mål snabbare och mer friktionsfritt för att kunna frigöra mer tid för sådant man brinner för.
David gästar loungen för att ge oss 23 konkreta håll-käften-tips för att ge oss en bättre struktur och effektivitet i vår vardag. Både till arbetslivet och privatlivet.
Första delen, ca 20-30 min, av avsnittet handlar om grunderna och syftet till att skapa sig en bättre struktur i sitt liv.
Sedan hoppar vi på tåget med 23 grymt värdefulla tips. Och vissa tips passar nog just dig bättre än dom andra. Men förhoppningsvis finns det flera tips för alla, i någon form. Snacket med David gav mig väldigt mycket och jag har redan förbättrat många processer i jobbet, och privat, sedan vi spelade in avsnittet. Det gav mig också ett flera nya tankesätt. Hoppas ni gillar det!

Gillar du LoungePodden?

Stöd på Patreon och få tillgång till alla avsnitt i full längd och utan reklam – före alla andra:

https://www.patreon.com/taimaz

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Du kan också ge stöd på Swish: 0761 401 401

 

OBS! Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet, före alla andra och helt reklamfritt, behöver du bli betalande prenumerant på Patreon:

https://www.patreon.com/taimaz

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Du kan också ge stöd på Swish: 0761 401 401

 

Nedan finns länkar till sånt vi pratat om. Om jag har glömt något så kan ni ju inboxa mig eller skriva till mig direkt på Instagram/Linkan.

Davids förra avsnitt i loungen: https://www.loungepodden.se/podcast/55-david-stiernholm-struktor-effektivisera-din-vardag-med-struktur-fokusering-automatisering/

Signa upp er på Davids NYHETSBREV så han får ett skönt PING! https://www.stiernholm.com/tips

Niklas Laninge, psykolog om Beteendedesign: https://www.loungepodden.se/podcast/86-allt-om-beteendedesign-nudging-psykolog-niklas-laninge/

Studien han refererade till: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8803971/

 

Mer info på https://www.loungepodden.se

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A