#191 – Sadibou Sy, PFL: Sveriges första MMA-mästare

Sadibou Sy är MMA-fighter i PFL och Sveriges första mästare i någon av de största MMA-organisationerna i världen. 2018 skrev Sadibou ett kontrakt med den unika och snabbt växande organisationen Professional Fighters League, PFL. Förra året, 2022, tog han sig till final och besegrade sin motståndare Dilano Tayler och vann över 10 miljoner svenska kronor och den ärofyllda titeln som mästare i Welterweight-viktklassen. Sadibou är också fyrfaldig mästare i kickboxning.

PFL-mästaren har startat 2023 års säsong med en TKO. Nu på fredag, på midsommarafton, möter han sin andra motståndare. Vid en vinst tar det honom ett steg närmare sitt andra världsmästerskap i PFL.

Sadibou gästar mig och pratar om den otroligt framgångsrika karriären som tagit honom från Solna till Las Vegas, där han bor idag. Vi pratar om hur veckorna innan match ser ut, rutiner, viktnedgång, kost, träning, mindset och drivkrafter. Vad har PFL-titeln gjort för honom och vad har han gjort med pengarna? Vi pratar också om nytillskottet till PFL, Francis Nganou, sparringen som skrämde honom och varför han dricker nio liter vatten om dagen.

Inspirerande snack med en av Sveriges största fighters – Sadibou “The Swedish Denzel Washington” Sy!

 

Glöm inte att se hans match nu på fredag, 01.00 svensk tid på https://www.dazn.com/

 

Det här är inte hela avsnittet. Vill du få tillgång till hela avsnittet, före alla andra och helt reklamfritt, behöver du bli betalande prenumerant på Patreon:

https://www.patreon.com/taimaz

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Du kan också ge stöd på Swish: 0761 401 401

Mer info på https://www.loungepodden.se

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21

Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A