#26 – Månadens Säljare JUNI: Lina Thunberg, Ingager – f.d. försäljningschef Löwengrip Beauty

Lina Thunberg en av Sveriges 101 Supertalnager enligt Veckans Affärer. Hon har utsetts till årets UF-företagrae var praktikanten som blev försäljningschef för Isabella Löwengrips varumärke Löwengrip Beauty. Hon var med och startade tillväxtresan när Löwengrip gick från 0 till 47 miljoner. Hon började med att träffa landets alla apoktek för att få upp varorna på hyllan. Idag finns bolagets produkter i samtliga Sveriges 1500 apotek. Senare blev hon ansvarig för att starta upp bolagets E-handelsverksamhet.

I avsnittet berättar Lina om som sin resa på Löwengrip som började redan på gymnasietiden. Idag är hon Business Developer på Ingager och har precis lanserat världens nästa varumärke för design-pyjamas. Lina blev utsedd till en av Sveriges 101 Supertalanger vid 21 års ålder och nu är siktet inställt på Forbes 30 under 30.

Lina pratar om vikten av att ha en balans mellan arbete och fritid och erfarenheterna från när hon gick in i den ökända väggen. Desutom bjuder hon på sina bästa tips om försäljning, karriär och mentorskap.

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

 

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21