#28 – Månadens Säljare JULI: Tobias Hauff, Svenska Olympiska Komittén

Månadens Säljare Juli är Tobias Hauff! Tobias är Sales Manager på Svenska Olympiska Kommittén. Han har en gedigen bakgrund inom försäljning, affärsutveckling och marknadsföring från några av världens största varumärken.

Tobias Hauff har gjort allt inom försäljning. Han har varit säljare på SAS, försäljningschef på Emirates Airlines och senast gick han från Lagardère Sports till sin position idag, Sales Manager på Svenska Olympiska Kommittén.

Hur är det att arbeta för ett av två av världens främsta flygbolag? Hur hanterar man kulturskillnaden mellan SAS och Dubai-ägda Emirates Airlines? Extremt högt satta budgetar och säljmål, hur påverkar det en säljorganisation och Tobias? Hur var det att arbeta för SAS under företagets svåraste period runt 2012? Vad är sponsorskap och hur säljer man det? Och finns det någon säljchef över 50 år i Sverige? Allt detta och en hel del sälj- och ledarskapssnack när Taimz träffar Månadens Säljare för Juli månad!

Tobias pratar också om sina framgångar inom basketen innan han startade sin säljkarriär. Drömmen om att spela i NBA lever fortfarande kvar – det är aldrig för sent!

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21