#30 – Maria Pettersson, @PilotMaria: Piloten och Influencern som gjorde sin största passion till sitt yrke – inom en bransch med endast 4 % kvinnor

“Går det att leva på sitt största intresse? Hur kan jag göra resande till mitt jobb?” Det var dessa två frågor vår nästa gäst i loungen, Maria Petterson ställde till sig själv. Hon besvarade dem genom att bli pilot och influencer.

Vem är Maria Pettersson?

Fyra procent av alla piloter i världen är kvinnor. Maria Pettersson är en av dem. Hon har rest till 45 länder under sina 34 år. Under dessa resor har hon växt sin Instagram till den nivån att hon snart har fler följare än Göteborg har invånare.

Maria arbetade på restaurang under sin ungdom och samlade ihop pengar för att resa flera gånger per år till olika destinationer i världen. En dag uppenbarade det sig för henne att hon ville bli pilot. Då var det dags att spara ihop pengar och börja sin utbildning som flygplanspilot. Efter att hon var färdigutbildad fick inte ett jobb på över två år. Hon berättar mer om sin karriärresa i veckans avsnitt av LoungePodden.

I avsnittet med Maria Pettersson

Idag har Maria Pettersson gjort sin största hobby till sin business. Hon delar med sig av en hel del bra tips och råd till andra som vill leva på sin fritidssyssla. Men en sak är säker – det krävs mycket tid och engagemang för att växa sin Instagram-kanal till över 500 000 följare. Hur har hon gjort? Vilka råd har hon till dig som vill växa din? Hur är livet i cockpiten? Hur kombinerar hon sitt ”vanliga” yrke som pilot med verksamheten som influencer?

Allt detta och mycket mer pratar Maria Pettersson om i detta inspirerande avsnitt.

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

 

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21