#33 – Månadens Säljare AUGUSTI: Emma Wallin, Vainu

Emma Wallin, Real-Time Sales Expert på Vainu, är Månadens Säljare Augusti! Emma började sin karriär inom försäljning på Telenor där hon blev toppsäljare många gånger om. Transaktionell försäljning var starten och idag arbetar hon med B2B-försäljning på Vainu som nyligen har gjort om sin säljorganisation för att bemöta marknaden på bästa möjliga sätt.

Avsnittet blir djupare än vanligt då Emma tar upp viktiga men svåra ämnen som många prestationsmänniskor känner till: Prestationsångest, utmattningssyndrom, utbrändhet och stress.

Emma har varit toppsäljare i många år och har höga ambitioner. Det ledde till att hon, för två år sedan, gick in i den berömda väggen. Emma tar oss igenom hur allting gick till. Från att få sovsvårigheter, problem med koncentrationen och problem med synen till att slutligen, en morgon, inte komma upp ur sängen. Vad tar en till den punkt att kroppen inte längre fungerar?

Ett djupt samtal med många bra råd för att inse vad som händer innan det händer. Emma berättar också om hur hon prioriterar sin tid idag, hur hon ser på försäljning, hur hon lägger upp sin vecka för att optimera sin tid och hur man kan effektivisera sin prospektering som säljorganisation.

 

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

 

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21