#42 – Månadens Säljare NOVEMBER: Ellinor Löfgren, Influencer

Ellinor är influencer, bloggare och Månadens Säljare November! Hon gästar loungen för att berätta om sin karriär från start till idag.

Influencer marketing, att blogga sedan 12 års ålder, att sälja varumärket Ellinor PDOTTER Löfgren sedan tonåren, att bli lurad och utnyttjad av företag, att bli Svensk mästare i junior-SM i handboll och att bygga sitt personliga varumärke. Det är några av många ämnen i avsnittet med inspirerande Ellinor Löfgren!

Ellinor har, sedan tidiga tonåren, sålt in samarbeten och annonser på sin framgångsrika blogg och sociala medier. Sedan hon var 15 år började hon sköta kontakten med allt ifrån företag till agenter för att sälja in samarbeten till det som kom att bli hennes heltidsjobb.

Hur är det att sälja sitt personliga varumärke till företag? Hur skiljer en influencer sitt privat- och affärsliv? Hur planerar bygger man sitt varumärke och hur planerar hon inför framtiden? Ellinor berättar också om hur det är att få en ADHD diagnosen hur det har påverkat henne, hur hon arbetar med attraktionslagen, målsättningar, visualisering, mentala styrkan och de bästa sälj- och marknadsföringstipsen.

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21