#43 – Ami Hemviken, Kommunikationsexpert & Beteendevetare: Övertygande Kommunikation & Hur Du Framför En Framgångsrik Pitch

#43 – Ami Hemviken, Kommunikationsexpert & Beteendevetare: Övertygande Kommunikation & Hur Du Framför En Framgångsrik Pitch

Årets Talare Ami Hemviken gästar loungen!

Om du vill sälja in en idé, produkt eller tjänst behöver du kunna övertyga människor. Men hur gör man det på bästa sätt? Ami Hemviken är beteendevetare och en av Sveriges absolut främsta kommunikationsexperter. Hon är också författare och en av de mest inspirerande föreläsarna i Sverige.

Ami gästar LoungePodden för att berätta om hur vi framgångsrikt säljer in tankar och idéer med hjälp av övertygande kommunikation. Varför övertyga istället för att övertala? Hon förklarar skillnaden och varför det senare är mer långsiktigt. Ami berättar också om varför arbetsglädje och engagemang är direkt kopplat till dina prestationer.

Avslutningsvis ger retorikexperten oss en superguide med sex stycken steg för hur vi kan lägga upp en framgångsrik pitch nästa gång du vill övertyga någon.

Ett fullmatat avsnitt med inspirerande och ovärderlig kunskap inför ditt nästa kundmöte, löneförhandlingen, föreläsningen eller samtalet med din partner!

 

Följ oss på våra sociala medier för att inte missa något!

www.saleslounge.com

Instagram: @LoungePodden

Facebook: SalesLounge

Linkedin: SalesLounge