#72 – PreLounge: Jonas Hallberg, Internationell Superstylist

Sveriges favoritstylist Jonas Hallberg is in the lounge! Han gästar poddens första PreLounge-avsnitt! Jonas har arbetat med allt ifrån superstjärnor som Charlize Theron, The Kardashians, Cameron Diaz, Naomi Campbell, Megan Fox, Izabella Scorupco och många andra. Men nu har han gjort något större än så. Jonas har skapat poddhistoria i LoungePodden!

 

Fantastiska superstylisten Jonas Hallberg kom förbi loungen för en fika och för att prata om nästa veckas inspelning. Men det blev ett så bra snack så att vi satte på mikrofonerna och spelade in hela samtalet, som skulle vara privat. Och boom, så skapade Jonas PreLounge, LoungePoddens nya försnacks-koncept. Oplanerat, oförberett och ofiltrerat.

Jonas och Taimaz pratar om vad som kommer nästa vecka. Men Jonas hinner också dela med sig av en del tips och insikter om allt från vin, Mexico, relationer, styling och livet. Ett av de absolut roligaste avsnitten hittills.

 

Hope you like it! Nästa vecka, 5e december, släpps det originellt planerade avsnittet. Men lyssna på försnacket redan nu!

 

Prenumerera gärna på LoungePodden och följ oss på Instagram och LinkedIn. Glöm inte att sprida podden om ni gillar den!