Månadens Säljare #11: Babak Ashti, Grundare Superior Challange

Grundaren av Norra Europas största MMA-gala, Superior Challange, gästar loungen! Superior Challange har varit språngbrädan för superstjärnor som Alexander “Mauler” Gustafsson, Ilir Latifi och Reza “Maddog” Maddadi. Babak Asthi gav upp restaurangbranschen för att börja arbeta med sin passion. Utan någon som helst erfarenhet av MMA-galor, idrottsbranschen, event och media så kom han nära att arrangera det första evenemanget i Stockholm 2008. Men hela resan började med att sporten blev olaglig i Sverige – bara månader innan eventet skulle äga plats. Vad gör man då? Jo, börjar jobba med opinionbildning. Inte långt efteråt knackar Uppdrag Granskning och SVT på dörren. De vill granska en av deras atleter som har varit i hetluften.

Efter många utmaningar, fördomar och motgångar är Superior Challange idag en organisation som bygger idrottshjältar, underhåller tusentals fans och är en av Europas största MMA-galor. Det är en riktigt inspirerande historia av grymma Babak och hans team som började från noll.

Babak gästar berättar om hela resan och bjuder även på en hel del tips och råd kring företagande, teambuilding, tålamod och långsiktighet. En av hemligheterna heter passion. Resten hör ni i detta avsnitt! Tycker ni om det vi gör får ni gärna ge oss fem stjärnor och en fin recension i Podcaster appen